top of page

TRAININGEN

YOGA & PILATES

YOGA

HEALTHCLUB THE RISE

Neem een moment voor jezelf, richt je aandacht op je lichaam met kalme ademhaling en onderzoek waar spierspanning is. Onder begeleiding van een gediplomeerde trainer laat je deze spanning los, ruil je stijfheid in voor soepelheid en ervaar je een opwekkend gevoel.

 

Hatha Yoga is een effectieve training voor een sterker lichaam en een ontspannen geest. Release & Connect Yoga verlicht spanning, bevordert beweging vanuit verbinding en biedt verlichting bij nek- en rugklachten, waardoor je weer soepel kunt bewegen.

 

Yin Yoga is een rustige vorm van yoga waarbij posities langer worden vastgehouden, waardoor je de tijd hebt om grenzen te verkennen en te verleggen. Je gebruikt de houdingen niet om in een bepaalde positie te komen, maar om je lichaam beter te voelen.

apparatuur.png

TECHNOGYM-APPARATUUR

parkeren.png

PARKEER VOOR DE DEUR

veilige omgeving.png

COMFORTABELE OMGEVING

persoonlijk.png

INDIVIDUELE BEGELEIDING

PILATES

HEALTHCLUB THE RISE

Pilates is een trainingsmethode die zich richt op houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en lichaamsfocus. Het is een effectieve workout die gelijktijdig spiergroepen versterkt en rekt om een gebalanceerd en soepel lichaam te bereiken of te behouden. De training wordt aangepast aan het individu en is bijzonder geschikt voor mensen met rug-, nek-, schouderklachten of verminderde flexibiliteit.

 

Ontdek Wall Pilates, uniek in Tilburg. Deze methode combineert de principes van traditionele pilates met andere bewegingsvormen zoals barre en krachttraining, waarbij gebruik wordt gemaakt van het pilates springboard. Geschikt voor zowel beginners als gevorderden biedt deze les een leuke en uitdagende manier om kracht en flexibiliteit te verbeteren.

VAN EEN EXPERT

KRIJG TRAINING

irene odinga.jpg

TARIEVEN

Meer informatie over onze tarieven? Neem contact met ons op.

Yoga en Pilates:        Vanaf €39,95,- per maand (42 weken per jaar)

beeldmerk header.png

BEN JIJ KLAAR

OM JE DOELEN TE BEREIKEN?

bottom of page