top of page

ALLES

OVER ONS

PERSOONLIJKE AANPAK

HEALTHCLUB THE RISE

Wij vormen een team van vier professionals die nauwlettend luisteren naar de behoeften van onze klanten. Onze gezamenlijke visie heeft ons samengebracht en vanuit een gedeelde passie om mensen te helpen, hebben we The Healthclub opgericht. Door ieder van ons in onze kracht te zetten, zijn we in staat om snel veranderingen door te voeren en zo een breed publiek te begeleiden naar een gezonde levensstijl.

De trainers

DENNIS SCHULP

HET TEAM

Dennis ademt sport en een gezonde levensstijl. Na 14 jaar professioneel voetbal begon hij ruim 12 jaar geleden zijn eigen sportonderneming. Nu is het uitgegroeid tot een allround personal training studio waar iedereen welkom is die voor zichzelf wil zorgen. Begeleiding van A tot Z is vanzelfsprekend, met het motto: "Nee bestaat niet, er is altijd een weg."

Dennis in het kort:

Sportief, eerlijk, betrouwbaar, bevlogen, gepassioneerd, ondernemend, een echte aanpakker, vader, echtgenoot en what you see is what you get.

“A goal without a plan is just a wish.”

Dennis.jpg
Dennis
Corneil.jpg

CORNEIL VAN SCHAYIK

HET TEAM

Corneil, gedreven personal trainer en ervaren deelnemer aan uitdagende evenementen zoals IronMan en obstacle runs, combineert zijn passie voor sport met uitgebreide kennis van voeding. Met opleidingen bij Dutch HDA, waaronder Strength and Conditioning trainer en Personal trainer specialist, begeleidt hij effectief en duurzaam bij het behalen van fitnessdoelen. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, of gezonder wilt eten, Corneil biedt persoonlijke voedingsadviezen en tips voor een gezonde levensstijl.

Corneil

Corneil in het kort:

IronMan, swim-bike-run, goalgetter, betrokken, eerlijk, foodie, bio-hacker, vriend, ome ‘Corrie’, lifestyle-enthousiast en practise what you preach.

“If you believe you can achieve.”

DAAN VAN SEETERS

HET TEAM

Daan, enthousiaste personal trainer en afgestudeerd als kracht- en conditiespecialist, richt zich op het optimaliseren van sportprestaties en begeleiden van mensen met welvaartsziektes/blessures. Met passie voor krachttraining en voetbal bij SARTO, streeft Daan naar duurzame gezonde levensstijlen voor zijn klanten, of het nu gaat om afvallen, spieropbouw of dagelijkse activiteiten. Elke klant krijgt een persoonlijke aanpak.

Daan in het kort:

Sportief, sport-performance, behulpzaam, geduldig, realistisch, sociaal, voetbal, fitness, enthousiast, SARTO en bierliefhebber.

“You don’t have to be extreme, just consistent.”

daan.jpg
Daan
irene odinga.jpg

IRENE ODINGA

HET TEAM

Irene, coach, personal trainer en voedingsconsulent, gecertificeerd yoga- en pilates trainer, beweegt enthousiast met jou mee en biedt oprechte aandacht. Haar unieke benadering combineert dans, yoga, pilates en diepgaande kennis van voeding en coaching voor een totaalbenadering. Met haar jarenlange ervaring als (personal) trainer helpt Irene je doelen te bereiken met humor en gedrevenheid. Ze is elke dag dankbaar voor het delen van haar lach en kennis met anderen.

Irene

Irene in het kort:

Down-to-earth én spiritueel, drinkt wijn én groene thee, leeft lekker druk én bewust, moeder, echtgenote, energiek en voedingsconsulent.

"Take care of your body; it's the only place you have to live."

beeldmerk header.png

BEN JIJ KLAAR

OM JE DOELEN TE BEREIKEN?

bottom of page