top of page

TRAININGEN

PERSONAL TRAINING

PERSOONLIJKE AANPAK

HEALTHCLUB THE RISE

Heb jij behoefte aan een persoonlijke aanpak en wil je geholpen worden op een manier die bij jouw levensstijl, werkintensiteit en sportgewoonten past? Lekker in je vel zitten, meer energie hebben en pijnvrij bewegen, is voor veel mensen de drijfveer om een personal trainer in de arm te nemen. Dat kan alleen, of samen met een vriend of partner. Kom trainen op onze locatie The Rise in Tilburg. 

 

Een personal trainer helpt je namelijk niet alleen met het aanreiken en correct uitvoeren van een oefening, hij helpt je ook met het inplannen van rust, de juiste voeding en het begrijpen van het belang van een gezonde levensstijl. Het is meer dan alleen een stok achter de deur. Je geniet van de volledige aandacht van een trainer die precies weet wat jouw lichaam kan en die je helpt jouw doel zo efficiënt mogelijk te bereiken.

apparatuur.png

TECHNOGYM-APPARATUUR

parkeren.png

PARKEER VOOR DE DEUR

veilige omgeving.png

COMFORTABELE OMGEVING

persoonlijk.png

INDIVIDUELE BEGELEIDING

MEER INFORMATIE

STRENGTH PROGRAMS

Bij Healthclub The Rise gebruiken we geavanceerde Technogym-apparatuur met schermen die je begeleiden tijdens trainingen. Onze personal trainers bieden gepersonaliseerde trainingsschema's, afgestemd op jouw fitnessdoelen. Of je nu wil afvallen, spieren opbouwen of je conditie verbeteren. Onze apparatuur en programma's helpen je je doelen te bereiken. Met periodiek contact met je eigen personal trainer voor aanpassingen op basis van je progressie, ervaar je de kracht van Technogym en ontdek je hoe het jou kan helpen om het maximale uit je fitnessroutine te halen bij Healthclub The Rise.

VAN EXPERTS

KRIJG TRAINING

Dennis.jpg
Corneil.jpg
daan.jpg
irene odinga.jpg

TARIEVEN

Meer informatie over onze tarieven? Neem contact met ons op.

beeldmerk header.png

BEN JIJ KLAAR

OM JE DOELEN TE BEREIKEN?

bottom of page