top of page

CONTACT

OPNEMEN

ADRES

Dr Hub van Doorneweg 195

(The Rise, 1e verdieping)

5026 RE Tilburg

CONTACT

Mail: info@healthclubtherise.nl

Tel: 06 3932 0900 

IBAN: NL20 INGB 0100 9647 29 
KVK: 89581148

OPENINGSTIJDEN

Ma - Do

7:00 – 21:00

Vr

7:00 – 17:00

Za

8:00 – 12:00

 • Instagram

FAQ

Vragen? Onze meest gestelde vragen vind je in onze FAQ.

CONTACTFORMULIER

Bedankt, we komen snel bij je terug!

faq

VRAGEN?

VIND HET ANTWOORD

 • Kan ik bij jullie douchen?
  Zeker, in zowel de heren- als dames kleedkamers zijn douches aanwezig en bieden wij een handdoekenservice aan.
 • Moet ik een handdoek meenemen als ik kom trainen?
  Nee, dat hoeft niet. Wij hebben een handdoekenservice waardoor er altijd handdoeken beschikbaar zijn voor zowel het trainen als voor het douchen achteraf.
 • Hoe kan ik lid worden van een healthclub en wat zijn de kosten?
  Leer ons kennen d.m.v. een proefles en dan kijken we samen wat voor jou het juiste aanbod is. Je kunt op onze aanbodpagina zien wat er allemaal mogelijk is en wat de kosten zijn.
 • Is het nodig om een afspraak te maken om gebruik te maken van de faciliteiten?
  Het is bij ons alleen mogelijk om op afspraak te trainen. Via onze Mywellness app kun je zelf reserveren, zowel voor groepslessen als voor krachttraining. Jouw abonnement bepaald welke lessen je kunt reserveren. Wil je eerst kennis maken? Schrijf je dan in voor een proefles.
 • Zijn er personal trainers beschikbaar en wat zijn de kosten?
  Iedereen bij ons is personal trainer. Op die manier waarborgen wij de kwaliteit van de trainingen en zorgen we dat iedereen de juiste begeleiding krijgt. De kosten zijn te vinden op de individuele pagina's.
 • Zijn er groepslessen beschikbaar en wat zijn de kosten hiervan?
  We hebben een divers aanbod groepslessen; de Omnia small group training, Yoga en Pilates. De kosten zijn te vinden op de individuele pagina's.
 • Kan ik als beginner ook terecht bij Healthclub the Rise?
  Jazeker, juist als beginner is het fijn om onder de juiste begeleiding te trainen. Schrijf je in voor een proefles en ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen.
 • Kan ik mijn lidmaatschap pauzeren of opzeggen?
  Dit is afhankelijk van het abonnement dat je hebt. Je kunt daar meer over lezen in onze algemene voorwaarden. Mochten er persoonlijke omstandigheden zijn, denken wij graag mee in een passende oplossing.
 • Is er parkeergelegenheid?
  Als je lid wordt van onze club krijg je een tag waarmee je toegang krijgt tot onze parkeerplaats. Hier is altijd meer dan genoeg gelegenheid om je auto te parkeren.
 • Bieden jullie ook voedingsadviezen- en plannen aan?
  Jazeker, wij hebben voedingscoaches die je kunnen begeleiden met voedingsschema’s. Deze gepersonaliseerde voedingsschema's sluiten aan bij jouw specifieke behoeften. Onze op maat gemaakte voedingsplannen worden samengesteld door ervaren diëtisten, rekening houdend met jouw doelen, levensstijl en voorkeuren. Bereik een gezonder en gebalanceerd dieet met onze professionele begeleiding. Ontdek vandaag nog de kracht van voeding op maat voor een optimale gezondheid en welzijn.
bottom of page